Brighton legt Mooy permanent vast, Real stalt Vallejo bij Granada

24 januari 2020, 11:16

Brighton & Hove Albion neemt Aaron Mooy definitief over van Huddersfield Town. De Australische middenvelder werd de voorbije maanden al gehuurd van de Championship-club. Hij gaat voor drie en een half jaar aan de slag bij The Seagulls. Real Madrid heeft besloten om Jesús Vallejo van club te laten wisselen, terwijl het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz heeft ook transfernieuws heeft.

Mooy speelt sinds dit seizoen bij Brighton & Hove Albion, dat hem in de zomer overnam van het gedegradeerde Huddersfield Town. De spelmaker, die Nederlandse roots heeft, is een vaste basisspeler bij de huidige nummer vijftien van de Premier League. Tot nu toe speelde hij achttien wedstrijden voor zijn nieuwe club waarin hij goed was voor twee treffers.

Vallejo

Jesús Vallejo is al na een half jaar vertrokken bij Wolverhampton Wanderers. Hij werd door Real Madrid verhuurd aan de Engelse club, maar kwam nauwelijks aan spelen toe bij de Wolves. De komende maanden brengt hij door in Spanje, bij Granada. Dat is zijn nieuwe, tijdelijke werkgever.

Pohjanpalo

Bayer Leverkusen heeft besloten Joel Pohjanpalo voor een half jaar elders te stallen. De Finse aanvaller wordt verhuurd aan Hamburger SV, dat tweede staat in de 2. Bundesliga. Mede door blessures heeft hij de voorbije jaren weinig gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen