'Feyenoord verwacht komst Bozenik op korte termijn af te ronden'

'Feyenoord verwacht komst Bozenik op korte termijn af te ronden'

24 januari 2020 – Feyenoord heeft de gewenste spits vermoedelijk dan toch eindelijk binnen: de komst van Robert Bozenik (20) is namelijk zeer nabij. Hij is vandaag (vrijdag) al in Rotterdam en de Stadionclub hoopt zijn komst zo spoedig mogelijk af te ronden. Eerder al was duidelijk geworden dat hij een voorkeur had voor Nederland.Dat schrijft RTV Rijnmond althans. De laatste onderhandelingen met diens zaakwaarnemer zijn nog gaande, verder lijken er geen beren op de weg maar voor de komst van Bozenik, voor wie zo'n 4,6 miljoen euro betaald wordt. Het bedrag wordt naar verluidt in meerdere termijnen betaald. Bozenik werd de voorbije tijd ook in verband gebracht met Hamburger SV, maar heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Feyenoord. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Nicolai Jørgensen, op dit moment eigenlijk de enige echte spits in de selectie van trainer Dick Advocaat.

De ervaren oefenmeester gaf al meermaals te kennen dat hij in elk geval nog een spits erbij wilde en het liefst ook nog een aanvallende middenvelder. Voor die positie heeft Feyenoord nog geen concrete opties, overigens. Om budget vrij te maken, lieten de Rotterdammers Yassin Ayoub (Panathinaikos), Kenneth Vermeer (Los Angeles FC) en Liam Kelly (Oxford United) al gaan.

Namens Zilina maakte de twintigjarige Bozenik negentien doelpunten in 58 wedstrijden. Als international van Slowakije loopt hij één op twee: vier doelpunten in acht interlands.

Lees ookAdvocaat sprak met Lens en sluit aanwinsten nog niet uit

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 24 februari 2020

  2. zondag 23 februari 2020