Gemengde gevoelens bij Lammers: "Voor de club dramatisch"

24 januari 2020, 09:19

De rentree van Sam Lammers was donderdag een zeldzaam lichtpuntje op een dramatische avond voor PSV. De 22-jarige aanvaller maakte in Breda na maandenlange afwezigheid zijn comeback op het voetbalveld. Als invaller kon hij niet voorkomen dat PSV afging tegen NAC (2-0).

Lammers liep eind juli tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal een ernstige knieblessure op. Na maanden revalideren maakte hij donderdag zijn langverwachte rentree. Als vervanger van Ryan Thomas kwam hij halverwege de wedstrijd binnen de lijnen. "Ik ben echt heel erg blij dat ik na zo'n lange blessure terug ben op het veld, maar dat het dan zo gaat is voor de club natuurlijk dramatisch", wordt Lammers geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Met Lammers op het veld ging PSV ten onder. Tien minuten na rust kwam NAC op 1-0, even later werd Timo Baumgartl met rood van het veld gestuurd. Niet veel later besliste de thuisploeg de wedstrijd door de 2-0 te scoren. "Het is zo ontzettend zonde dat we deze prijs niet meer kunnen pakken. We zijn nu genoodzaakt om alles op de competitie te zetten en daarin nog zo hoog mogelijk te eindigen. Daar hebben we zelf invloed op", aldus Lammers, die wat optimisme hoopte toe te voegen. "Natuurlijk. Ik ben gretig en wil heel graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen