FC Emmen wil Arias niet kwijt en hoopt nog op Cavlan

24 januari 2020, 07:45   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 09:56

FC Emmen moet vrezen dat het na Luciano Slagveer nóg een aanvaller kwijtraakt op korte termijn: er is namelijk interesse voor Jafar Arias. Voor de Eredivisie-club is een vertrek in principe onbespreekbaar, te meer omdat de geïnteresseerde club vooralsnog geen transfersom wenst te betalen. Men hoopt verder nog op een keeper én Caner Cavlan.

Dat schrijft RTV Drenthe. "Hij heeft specifieke kwaliteiten, die niemand anders in de selectie heeft", stelt trainer Dick Lukkien tegenover het regionale medium over Arias. Het liefst ziet ook voorzitter Ronald Lubbers niemand van de basiself meer vertrekken bij FC Emmen, dat Luka Adzic binnenhaalde als vervanger van Slagveer, die naar Hongarije vertrok.

Lees ookEmmen haalt met Adzic snel opvolger Slagveer binnen

Verder hoopt de club nog altijd op de komst van Cavlan. "Er is wel wat beweging, al weet ik niet welke kant het opgaat. Het is in ieder geval wel zo dat we niet tot de allerlaatste dag gaan wachten", houdt Lubbers zich op de vlakte. Ook moet er een doelman bijkomen, omdat de rol van Matthias Hamrol voorlopig is uitgespeeld, aangezien het nog weken tot maanden kost om hem op te trainen na zijn blessure. Lubbers: "Als Dennis (Telgenkamp, red.) onverhoopt geblesseerd raakt of ziek is, dan zitten we denk ik wel met een probleem en dus moeten we toch wat reparatiewerkzaamheden verrichten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen