VI: PEC Zwolle dreigt Van Duinen deze maand kwijt te raken

VI: PEC Zwolle dreigt Van Duinen deze maand kwijt te raken

23 januari 2020 – Mike van Duinen is mogelijk niet lang meer te bewonderen in de Eredivisie. Volgens Voetbal International geniet de 28-jarige aanvaller van PEC Zwolle interesse van Duitse en Schotse club. Hij beschikt in Zwolle nog over een contract voor anderhalf jaar.PEC Zwolle kan dus nog aardig wat aan hem verdienen. De Zwollenaren telden anderhalf jaar geleden nog 750.000 euro neer voor Van Duinen, die overkwam van Excelsior. In Zwolse dienst speelde de aanvaller tot nu toe 42 officiële wedstrijden, waarin hij tien keer trefzeker was.

In het huidige seizoen kwam Van Duinen wegens een gebroken middenvoetsbeentje nog maar weinig in actie. Voor de winterstop maakte hij zijn rentree, afgelopen vrijdag scoorde hij in zijn vijfde competitiewedstrijd van het seizoen zijn eerste competitiedoelpunt. Eerder kwam Van Duinen uit voor ADO Den Haag, Fortuna Düsseldorf, Roda JC en Excelsior.

PEC Zwolle maakte eerder op de dag bekend dat Ilias Bel Hassani toestemming heeft gekregen om een transfer naar het buitenland af te ronden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 februari 2020

  2. maandag 24 februari 2020