Pardew: "Het gaat niet om de schoonheid, we willen winnen"

23 januari 2020, 17:41

Alan Pardew begon afgelopen weekend zijn avontuur bij ADO Den Haag met een belangrijke 2-0 zege tegen RKC Waalwijk. De Engelsman maakt zich nu op voor zijn tweede duel, een op papier veel zwaardere. Vrijdagavond zijn de Hagenaren te gast in De Galgenwaard voor het treffen met FC Utrecht.

Wat Pardew zag tegen RKC, kon hem wel bekoren. ADO hield de nul, sloeg twee keer toe en pakte de volle buit. Verbeterpunten zag hij ook. "Aan de bal was het soms wat onrustig. We moeten wat kalmer worden in balbezit", vertelt hij op de clubsite. "Maar ik was zeer te spreken over het optreden van de verdediging. We hebben daar een goede mix van kwaliteiten staan."

"Elke overwinning helpt ons de goede kant op en zorgt ervoor dat ons gevoel beter wordt. Na RKC zullen we vooral verdedigend meer vertrouwen hebben gekregen", vervolgt Pardew, die benadrukt dat hij het belangrijker vindt om punten te pakken dan goed te spelen. "We hoeven het voetballandschap niet te veranderen. Het gaat niet om de schoonheid, we willen winnen."

Spence

ADO haalde woensdag met Jordan Spence de zesde winteraanwinst binnen. "Ik voelde dat we achterin nog een extra optie nodig hadden. Nu hebben we tot het einde van het seizoen een wat betere bezetting en meer concurrentie", besluit Pardew.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen