Kandidaat De Kock wijst directeursfunctie bij Roda af

23 januari 2020, 15:41   Bijgewerkt: 23 januari 2020, 15:47

Johan de Kock heeft de knoop doorgehakt en besloten om niet in zee te gaan met Roda JC. De oud-speler van de club uit Kerkrade heeft na enkele gesprekken laten weten niet in te gaan op het aanbod van de Limburgers.

De Kock sprak in december met Roland Hogenelst, Stijn Koster en Herman Huirne over een mogelijke functie bij Roda, maar hoorde daarna enkele weken niets meer van de ondernemers die het voor het zeggen hebben bij de club. Afgelopen week vond er toch een nieuw gesprek plaats. Na die conversatie heeft De Kock de knoop doorgehakt en ervoor gekozen om niet in te gaan op het aanbod.

De Kock was in beeld voor de functie van algemeen directeur. De 55-jarige oud-speler bleek qua ambities en plannen niet helemaal op één lijn te liggen met de clubleiding. "Het was een moeilijke afweging", zegt de oud-international tegen L1. "Het gevoel zei ja, maar de ratio zei nee. Je maakt een afweging. Ik heb een aantal zaken op een rijtje gezet, voor mijzelf en mijn vrouw. Toen heb ik besloten er niet op in te gaan."

Door het afzeggen van De Kock blijft Karel Bouckaert voorlopig werkzaam als statutair directeur van Roda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen