Spakenburg verrast door teksten Selimi: "We willen in gesprek"

Spakenburg verrast door teksten Selimi: "We willen in gesprek"

23 januari 2020 – Het met 7-0 verloren bekerduel met Ajax heeft een staartje gekregen voor SV Spakenburg. De club werd donderdagochtend opgeschrikt door de teksten van Argjend Selimi, die aankondigde per direct te vertrekken bij de club. Dat omdat hij woensdag geen speelminuten kreeg tegen Ajax.De aanvaller had graag minuten gemaakt, maar werd negentig minuten lang op de bank gehouden. "Ik heb m'n tas ingeleverd'', zei de aanvaller tegen De Bunschoter. "Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er wordt je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund… Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen.''

De leiding van Spakenburg is overvallen door die teksten, geeft Hugo Bol namens de technische commissie aan tegenover het Algemeen Dagblad. "We hebben het nieuws natuurlijk ook gelezen, maar we horen dit liever uit de mond van Argjend zelf. Pas dan kunnen we inhoudelijk reageren." Bol geeft aan dat hij op dit moment 'geen idee' heeft of Selimi er komend weekend nog bij is tegen AFC. Ook zegt hij dat de leiding 'hoopt een gesprek met hem te plannen'.

De geboren Spakenburger baarde dit seizoen eerder opzien in de derby van Spakenburg. Tegen IJsselmeervogels schopte hij IJsselmeervogels-aanvaller Ahmed El Azzouti keihard onderuit om een veelbelovende aanval eruit te halen. Het leverde hem vijf duels schorsing en landelijke media-aandacht op. Dat laatste kwam vooral omdat hij zei dat hij de overtreding zo weer zou doen. "Die uitspraak overviel ons toen ook", zegt Bol. "Net als in deze kwestie hadden we ook toen nauwelijks tijd om daarop te anticiperen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020