Wolters staat open voor vertrek bij NEC: "Dat lijkt me logisch"

23 januari 2020, 14:06

Randy Wolters vertrekt mogelijk deze transferperiode nog bij NEC. De 29-jarige buitenspeler is geen belangrijke basiskracht en zou het niet erg vinden om een nieuwe club te vinden. Tot die tijd doet hij zijn best voor de club uit Nijmegen.

Wolters staat open voor een transfer, maar heeft nog geen concrete aanbiedingen liggen. Dat vertelt hij aan Omroep Gelderland. "Dat gaan we meemaken. Ik weet wel dat ik gewoon wil voetballen. Als er wat moois komt en je kan een stap maken om weer te gaan voetballen, dan zeg ik daar zeker geen nee tegen. Dat lijkt me logisch. In deze situatie moet je ook aan jezelf denken. Maar zolang ik hier op het trainingsveld sta, ligt de focus op NEC. Er gebeuren deze week nog zat dingen en misschien ook rondom mij."

De buitenspeler scoorde dit seizoen pas één keer voor NEC en kwam niet verder dan twaalf duels. De afgelopen weken kampte hij met blessureleed waardoor hij het trainingskamp miste. Het deed de geruchten over hem alleen maar aanzwellen. "Dan weet je dat er allerlei verhalen de wereld in komen. Dat is tegenwoordig het wereldje. Ze willen wat te lullen hebben. Dat is de mensen hun goed recht. Dat betekent dat ze met hun club bezig zijn. Daar zijn misschien geen kwade bedoelingen bij geweest, of wel, dat maakt mij niks uit. Ik ben weer bij de groep en als het aan mij had gelegen, had ik er afgelopen week al bij gezeten." Wolters neemt het vrijdag met NEC, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen, op tegen koploper Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen