Bestuur United steunt Solskjaer ondanks historische nederlaag

Bestuur United steunt Solskjaer ondanks historische nederlaag

23 januari 2020 – Het bestuur van Manchester United heeft zijn vertrouwen uitgesproken in trainer Ole Gunnar Solskjaer. Dat meldt Sky Sports. De ploeg ging woensdagavond met het schaamrood op de kaken met 0-2 onderuit tegen Burnley, maar zelfs dat zet de positie van de Noor niet ter discussie.De laatste keer dat Burnley op Old Trafford wist te winnen was 58 (!) jaar geleden. De ploeg van Solskjaer ziet door de nederlaag de afstand op de top vier toenemen tot zes punten, terwijl het inmiddels het slechtste puntenaantal na 24 wedstrijden heeft sinds het seizoen 1988-89. Onder de Noorse trainer wonnen The Mancunians slechts negentien van de in totaal 45 wedstrijden.

Tijdens de wedstrijd keerden de supporters van United zich tegen eigenaar Ed Woodward en schreeuwden zij om zijn vertrek, Solskjaer probeert positief te blijven. "De spelers hebben het geweldig gedaan dit seizoen, vanavond (woensdag, red.) was het alleen niet goed genoeg. We leken mentaal moe aan het einde van de wedstrijd. Soms ga je door deze periodes, maar ik weet zeker dat wij hieruit komen", zei hij tegenover de Engelse media.

Met de blessures van Marcus Rashford en Paul Pogba mist de ploeg ook twee van haar belangrijkste spelers. Solskjaer hoopt dat er in deze transferperiode nog spelers bij komen. "We hebben onze targets. We zoeken naar spelers om onze selectie te verbeteren. Ik zal tot en met het einde van deze transferwindow vragen kunnen blijven beantwoorden, maar ik kan alleen zeggen dat we bezig zijn met dingen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 februari 2020

  2. woensdag 19 februari 2020