Spoorboekje: FC Utrecht ontvangt ADO, NEC tegen Jong Ajax

24 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 24 januari.

Wedstrijden

FC Utrecht - ADO Den Haag (20:00 uur)

Zonder een waslijst aan geblesseerde spelers moet FC Utrecht zien af te rekenen met ADO Den Haag. Daarbij hebben de Domstedelingen ook nog eens 120 minuten in de benen van het bekerduel met FC Eindhoven, waardoor de thuiswedstrijd tegen het nieuwe ADO van Alan Pardew zeker geen makkelijk karwei wordt. 

NEC - Jong Ajax (20:00 uur)

Jong Ajax staat door de slechte reeks van SC Cambuur ineens alleen aan kop in de Eerste Divisie. Tegen Spakenburg speelde er met het grote Ajax echter een aantal beloftenspelers mee, waardoor het niet zeker lijkt dat de Amsterdammers met de sterkste elf aantreden. Nummer acht NEC hoopt hiervan te profiteren en wil de weg omhoog verder inzetten.

Borussia Dortmund - 1. FC Köln (20:30 uur)

In de top van de Bundesliga is het nog altijd hartstikke spannend. Dortmund staat op de vierde plek met zeven punten achter op de koppositie, waardoor het zich geen misstap kan permitteren. Met nieuwe aanwinst Erling Haaland heeft het in ieder geval een wereldspits in huis. Kan hij na zijn bizarre hattrick van vorige week ook thuis het verschil maken?

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag, FOX Sports 1, schakelprogramma

20.00 uur: FC Utrecht - ADO Den Haag, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: NEC - Jong Ajax, FOX Sports 3, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

20.30 uur: Borussia Dortmund - 1.FC Köln, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

20.40 uur: Brescia - AC Milan, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen