'NAC Breda zet streep door naam van Van Wonderen'

'NAC Breda zet streep door naam van Van Wonderen'

23 januari 2020 – Kees van Wonderen wordt niet de nieuwe trainer van NAC Breda. Dat meldt BN De Stem donderdagochtend. De club ziet af van een samenwerking met de assistent-bondscoach, waardoor Willem Weijs voorlopig nog aanblijft als interim-trainer. Ondanks meerdere gesprekken is NAC niet overtuigd geraakt van Van Wonderen.Nadat Ruud Brood op oudejaarsdag werd ontslagen als trainer van NAC, is de club al enige tijd op zoek naar een opvolger. De Parel van het Zuiden kwam in die zoektocht uit bij Van Wonderen en zat begin januari tweemaal om de tafel met de voormalig assistent-bondscoach van het Nederlands elftal.

Op de nieuwjaarsreceptie gaf technisch directeur Tom Van Den Abbeele al te kennen dat hij met drie kandidaten serieus in gesprek is. Daar lijkt met Van Wonderen dus één optie voor af te vallen. Het is nog onduidelijk wanneer de club de nieuwe trainer denkt aan te stellen. NAC speelt donderdagavond het bekerduel tegen PSV en tijdens die wedstrijd zit interim-trainer Weijs sowieso nog op de bank. "Tegen PSV zit ik sowieso op de bank en zondag zou ook goed kunnen. Wat er daarna gaat gebeuren, weet ik niet. Als ik vijf minuten geleden ben bijgepraat, zou het nu alweer anders kunnen zijn. Zo werkt het wel een beetje. Langer da twee weken kan het niet meer duren", besluit hij.

NAC speelt donderdagavond thuis tegen PSV voor de KNVB Beker, waarna het zondan op bezoek mag bij Go Ahead Eagles. De Brabantse ploeg staat op de vijfde plek in de Eerste Divisie, acht punter achter op koploper Jong Ajax.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 23 februari 2020

  2. zaterdag 22 februari 2020

  3. vrijdag 21 februari 2020