Leicester en Tottenham winnen weer eens in Premier League

22 januari 2020, 22:27

Leicester City en Tottenham Hotspur hebben eindelijk weer eens een zege geboekt in de Premier League. Beide teams rekenden woensdagavond af met hun tegenstanders in de competitie. Leicester was met 4-1 te sterk voor West Ham United en Tottenham won met 2-1 van Norwich City.

Leicester - West Ham United 4-1

Als het duel met West Ham United iets was voor Leicester, dan was het wel de kans op eerherstel. De nummer drie van de Premier League verloor twee keer op rij en moest vanavond winnen om in het spoor te blijven van Manchester City. De ploeg beleefde een prima eerste helft. Harvey Barnes zorgde na 25 minuten voor de 1-0 en leverde kort voor rust de assist op rechtsback Ricardo Pereira. De rechtsback schoot hard raak. Jamie Vardy maakte dat niet meer mee, hij viel kort voor rust geblesseerd uit. Via een rake penalty van Mark Noble kwam kwam West Ham na rust nog wel terug tot 2-1, maar in de slotfase besliste Ayoze Perez het duel. De aanvaller schoot een penalty overtuigend tegen de touwen en hielp zijn ploeg aan eindelijk weer een zege. Het werd nog mooier voor de Spanjaard toen hij in de slotfase nogmaals raak pegelde.

Tottenham - Norwich City 2-1

Tottenham Hotspur steekt niet in de beste vorm en dat is ook woensdag gebleken. Op eigen veld won het team van José Mourinho maar moeizaam van hekkensluiter Norwich City. Dele Alli zorgde voor de pauze voor de 1-0, maar daarna was het vrij pover van Tottenham. De schrik zat er goed in toen Teemu Pukki een penalty, die gegeven werd na een overtreding op Max Aarons, verzilverde. Hij schoot de bal langs de teruggekeerde Hugo Lloris. Tottenham leek zodoende op weg naar puntenverlies, maar stelde toch orde op zaken. Heung-min Son verschalkte Tim Krul met het hoofd en bezorgde zijn team de zege. Tottenham had vier duels op rij niet gewonnen, maar kan nu dus eindelijk weer eens een zege proeven. De ploeg staat nu zesde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen