Feyenoord laat talent El Moussaoui eerste contract tekenen

Feyenoord laat talent El Moussaoui eerste contract tekenen

22 januari 2020 – Feyenoord heeft nieuws over Ilyas el Moussaoui naar buiten gebracht. De Rotterdammers kondigen aan dat de pas vijftienjarige aanvaller een verbintenis heeft getekend tot de zomer van 2023. Het contract zal ingaan op 1 juli 2020.De aanvaller maakte op veertienjarige leeftijd de overstap van NAC Breda naar Feyenoord. Hij begon in Rotterdam in de Onder-15 en maakte daarna ook vaak minuten in de Onder-16. Vanaf dit seizoen speelt El Moussaoui in de Onder-17, waar hij met dertien goals en een assist van grote waarde is. El Moussaoui speelde tevens al in diverse jeugdteams van Oranje.

Hoofd Feyenoord Academy Stanley Brard was woensdag aanwezig bij het ondertekenen van het principecontract. "We zijn heel blij dat we de komende jaren van het talent van Ilyas kunnen blijven genieten. Dit contract is een eerste, belangrijke stap en een signaal dat we geloven dat Ilyas zich de komende jaren bij ons door kan blijven ontwikkelen."

El Moussaoui zelf is dolblij. "Dit is prachtig. Nu ik in het stadion sta, besef ik dat ik hier ooit op het veld kan staan als ik hard blijf werken. Ik ben een spits die veel scoort, maar ook assists kan geven. Ik hou van strijd, dat past denk ik bij Feyenoord."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 februari 2020