NAC tegen PSV: "Gek als je daar niet warm voor loopt"

22 januari 2020, 17:51

NAC Breda is in de Eerste Divisie bezig aan een vrij troosteloos seizoen, maar is nog wel actief in de beker. De club maakt zich op voor de wedstrijd tegen PSV van donderdagavond. Interim-trainer Willem Weijs kijkt er naar uit.

NAC speelt zondag de belangrijke uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de competitie, maar kruist eerst de degens met PSV. "Het is voor ons een mooie kans om aan het publiek te laten zien waartoe we in staat zijn", vertelt Weijs tegen BN De Stem. Hij staat sinds het nieuwe jaar voor de groep. "Ik blijf erin geloven dat we op de goede weg zijn. Spelers moeten prima in staat zijn twee wedstrijden in de week te spelen. Als je hier niet voor leeft, een bekerwedstrijd thuis tegen PSV… Het zou gek als je daar niet warm voor loopt. Laat ik het zo zeggen: de spelers die morgen niet geloven in een stunt, daar hebben we niks aan. Als ik nu verkondig dat we realistisch moeten zijn en moeten denken aan Go Ahead, weten we zeker dat het niks gaat worden."

NAC staat vijfde in de Eerste Divisie. Het kan donderdag niet beschikken over Nacho Monsalve, Colin Rösler en Javier Noblejas. Zij kampen met blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen