Cavani gebruikt familie om transfer naar Atlético te forceren

22 januari 2020, 17:26

Edinson Cavani vertrekt nog liever vandaag dan morgen naar Atlético Madrid. De spits heeft het gehad bij Paris Saint-Germain en wil graag naar Spanje vertrekken. Zijn ouders bevestigen de vertrekwens in Spaanse media.

De Uruguayaan heeft het gehad met zijn reserverol in Parijs. "Hij wil vertrekken en is blij met de interesse van Atlético Madrid, omdat hij aan spelen moet toekomen", zegt zijn vader Luis in Spaanse media. Moeder Berta Gómez begrijpt niet dat PSG niet wil meewerken aan een vertrek van de aanvaller. "Ze gaan niet goed met hem om, zeker gezien alles wat hij heeft gegeven voor PSG. Dat maakt me boos. Als je geen gebruikt van hem maakt, laat hem dan naar een club gaan die goals nodig heeft."?

PSG kocht Cavani in de zomer van 2013 voor maar liefst 55 miljoen van Napoli. In Parijs groeide hij uit tot de all-time topscorer van de club, maar sinds de komst van Mauro Icardi is hij op het tweede plan geraakt. De Uruguayaan beschikt over een aflopend contract, waardoor deze transferwindow de laatste mogelijkheid is voor PSG om nog wat aan de spits over te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen