PSV voegt Zenden definitief toe aan de technische staf

22 januari 2020, 13:17

PSV heeft Boudewijn Zenden definitief toegevoegd aan de technische staf van het eerste team. De voormalig profvoetballer van onder andere PSV, FC Barcelona en Chelsea werd al betrokken bij het eerste team, maar dat wordt nu op blijvende basis gedaan. Dat gebeurt op voorspraak van hoofdcoach Ernest Faber en technisch directeur John de Jong.

"Boudewijn loopt al heel wat jaren in het topvoetbal mee. Eerst als speler, vervolgens in een ondersteunende rol als assistent-coach of specialistisch trainer. Ik ben er erg blij mee dat hij bereid is om zijn werkzaamheden nu uit te breiden", laat hoofdcoach Faber weten op de clubsite. Eerder werden ook Adil Ramzi en René Eijkelkamp toegevoegd aan de technische staf, terwijl Guus Hiddink adviseur is.

Zenden gaat dus ook tijdens wedstrijden op de bank plaatsnemen bij PSV. Eerder stond hij als trainer van de buitenspeler ook al op het veld bij de eerste selectie. "Hij gaat ook tijdens wedstrijden op de bank plaatsnemen. Boudewijn is vanaf heden voltijd lid van de staf en daar zijn we blij mee", aldus De Jong. 

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen