ADO Den Haag legt Spence voor rest van dit seizoen vast

ADO Den Haag legt Spence voor rest van dit seizoen vast

22 januari 2020 – ADO Den Haag heeft stagiair Jordan Spence definitief een contract aangeboden. De rechtsback was al mee op trainingskamp, maar heeft inmiddels ook zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot het eind van het seizoen speler van de club maakt. Alan Pardew krijgt daarmee opnieuw een extra gewenste Engelse verdediger. "Mijn tijd op het trainingskamp was belangrijk. De spelers hebben mij in Spanje direct comfortabel laten voelen", reageert Spence op het contractnieuws. "Het was goed om te zien dat de ploeg afgelopen weekend gewonnen heeft. Hopelijk is deze overwinning de start van een mooie tweede seizoenshelft."

Lees ook: Pardew wil enkele Engelse verdedigers bij ADO Den Haag

In navolging van Sam Stubbs en Laurens de Bock is Spence – die met Dion Malone en Milan van Ewijk wel de nodige concurrentie geniet in de Hofstad – de derde verdedigende versterking voor ADO Den Haag. Ook George Thomas en Mick van Buren werden deze winter al gepresenteerd, terwijl Sam Steijn teruggekeerde van een verhuurbeurt.

Spence was ooit een groot talent bij West Ham United en debuteerde in 2010 al in de Premier League. Zijn carrière kwam echter nooit echt van de grond en na avonturen bij onder andere Leyton Orient, Scunthorpe United, Bristol City en Sheffield Wednesday was hij na 235 Engelse competitieduels transfervrij.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 18 februari 2020

  2. maandag 17 februari 2020