'FC Twente zal ook spelers moeten laten gaan in volle selectie'

'FC Twente zal ook spelers moeten laten gaan in volle selectie'

22 januari 2020 – FC Twente staat nog voor een drukke laatste week op de transfermarkt. Niet alleen hoopt de club nog enkele spelers te presenteren, ook mogen er vermoedelijk nog overbodige voetballers vertrekkers. Momenteel is er een aantal spelers zonder (voldoende) sportief perspectief.Dat schrijft TC/Tubantia althans. Zo zouden voorhoedespelers Emil Berggreen en Queensy Menig nauwelijks nog uitzicht op speeltijd hebben, zeker als er nog een aanvaller, die wel op het wensenlijstje staat, bijkomt in de selectie van FC Twente. Te meer omdat middenvelder Javier Espinosa afgelopen weekend in de spits begon tegen FC Groningen.

Ook middenvelder Giorgi Aburjania is voorbij gestreeft in de pikorde, waar hij toch al niet zo hoog stond, door jeugdspeler Jesse Bosch. 'En hoe reëel is de kans dat Tim Hölscher nog gaat spelen? Of Joel Latibeaudiere?', stelt de ochtendkrant. Eerstgenoemde maakte nog geen minuut dit seizoen, terwijl de huurling van Manchester City ook niet bijster veel duels in actie komt. Bovendien hoopt FC Twente nog op een verdediger, al heeft Jan-Arie van der Heijden aangegeven vooralsnog niet naar Enschede te willen

'Twente vult de selectie hoe dan ook aan. Tegelijkertijd houdt dat in dat deze onbeheersbaar groot wordt. Het kan dan ook niet anders of de club gaat straks afscheid nemen van spelers, of intern doorselecteren', noemt TC/Tubantia ook nog een andere optie dan het alleen verkopen van spelers.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 18 februari 2020

  2. maandag 17 februari 2020