Heracles wil nieuwe Czyborra: "Het wordt weer een project"

22 januari 2020, 08:35

Heracles Almelo gaat een mooi transferbedrag overhouden aan de aanstaande transfer van Lennart Czyborra naar Atalanta Bergamo, toch moet de club zelf ook nog de transfermarkt op om een vervanger te halen. Dat gebeurt niet meer voor de geblesseerde back Navajo Bakboord, maar zal voor de Duitse linksachter wel.

Dat schrijft TC/Tubantia althans, aangezien Jeff Hardeveld de enige overbleven optie is links achterin. Frank Wormuth bevestigt dat Heracles Almelo nog wat gaat doen. "Het wordt geen 35-jarige kant-en-klare speler die we voor 5 euro gaan ophalen. Het wordt weer een project, zoals wij bij Heracles altijd projectjes doen", verzekert hij. "Wij zijn een opleidingsclub. We gaan een speler ophalen die zich bij ons verder gaat ontwikkelen en dan de volgende stap gaat zetten, zoals Lennart dat ook gaat doen."

Lees ookHeraclied Czyborra staat voor transfer naar Atalanta

Voor de positie van rechtsachter komt er niemand meer bij, zo liet Wormuth tevens weten. "We hebben op die plek Lucas Schoofs geprobeerd en hij heeft het in de wedstrijden op het trainingskamp en tegen Heerenveen prima gedaan", oordeelde de Duitse coach, die de van origine middenvelder daarom gebruikt als optie op de plek van de geblesseerde Bakboord. Tim Breukers krijgt overigens daar nog wel de voorkeur in de basiself.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen