Clubs hopen bekerduel dinsdag te hervatten: "Juiste beslissing"

21 januari 2020, 22:44   Bijgewerkt: 21 januari 2020, 22:51

Feyenoord-trainer Dick Advocaat snapt het volledig dat het duel tussen Fortuna Sittard en de Rotterdammers dinsdagavond gestaakt is in de KNVB Beker. De oefenmeester noemt het zelfs 'de enige juiste beslissing' en hoopt dat de bekerwedstrijd volgende week dinsdag ingehaald mag worden. Over drie weken is de volgende ronde al, dus is er enige haast geboden. 

Dat liet de oefenmeester direct na het duel weten tegenover FOX Sports. Ook scheidsrechter Kevin Blom werd voor de camera gehaald. "We hebben er een klap opgegeven", zei Blom over zijn beslissing om het duel definitief te staken. "Beide doelen zijn niet meer goed zichtbaar, plus mijn assistenten kunnen het niet meer goed zien. De trainers zijn ingelicht, de veiligheidsmensen van Fortuna ook en we gaan stoppen."

Lees ook: Bekerduel Fortuna - Feyenoord is definitief gestaakt door de mist

Bij het tijdelijk staken van een wedstrijd wordt er in principe doorgevoetbald met dezelfde stand en het nog te spelen aantal minuten: dat zal ook ditmaal het geval zijn. Het stond dinsdagavond 1-1 na ruim zestig minuten voetbal. De verwachting is dat het duel woensdag of in de loop van volgende week wordt uitgespeeld, de voorkeur van beide teams is komende week. Volgens trainer Sjors Ultee is het doorspelen woensdagavond voor Fortuna in elk geval 'onmogelijk' om de garanties af te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen