Kadioglu belangrijk in Turkse beker met treffer tegen Kayserispor

21 januari 2020, 20:25

Ferdi Kadioglu (op archiefbeeld) heeft een belangrijke bijdrage gehad in het bereiken van de volgende bekerronde met Fenerbahçe SK. De middenvelder opende dinsdagavond de score in eigen huis tijdens de return tegen Kayserispor en zette zijn ploeg daarmee op het juiste spoor. Mevlüt Erdinc scoorde ook, waardoor de doelpuntloze remise uit het heenduel geen betekenis meer had (2-0).

Het was zeker niet de eerste treffer van Kadioglu, die de rebound uit een vrije trap simpel, maar prima binnenschoot na ruim twintig minuten. De Nederlander maakt dit seizoen de nodige competitieminuten en heeft in het bekertoernooi, ook in het heenduel, vrijwel altijd een basisplaats. Het was bovendien zijn derde goal in zijn dertiende officiële optreden namens de Turkse topclub, die sowieso bezig is aan een aardige reeks.

Acht van de laatste twaalf duels werden namelijk winnend afgesloten, waarbij alleen van Sivasspor werd verloren. Het levert de ploeg momenteel niet alleen de vierde plaats in de Turkse Süper Lig op, maar ook een plek in de kwartfinale van de beker. Het doelpunt van Erdinç in blessuretijd van de eerste helft, een lage schuiver in de verre hoek na een heerlijke combinatie, haalde namelijk de spanning uit het duel. Ben Rienstra en Garry Rodrigues (vijf minuten voor tijd gewisseld) stonden ook in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen