Emmen haalt met Adzic snel opvolger Slagveer binnen

21 januari 2020, 20:07

FC Emmen heeft razendsnel een opvolger van de vertrokken Luciano Slagveer gepresenteerd: Luka Adzic is voor een half jaar gehuurd van Anderlecht. De 21-jarige buitenspeler kwam bij de Belgische topclub dit seizoen amper aan de bak en mag in de Eredivisie ervaring opdoen voor de rest van dit seizoen.

"Bij FC Emmen kan ik mezelf laten zien in de Nederlandse competitie, die internationaal goed bekend is. En dat bij een mooie, warme club waar de sfeer fantastisch is en goed voetbal gespeeld wordt", laat de Serviër weten in een eerste reactie. "Ik hoop dat ik veel speelminuten krijg om de ploeg te helpen met doelpunten en assists." Eerder kwam hij uit voor Rode Ster Belgrado, dat hij in 2018 inruilde voor Anderlecht.

Lees ook: FC Emmen is Slagveer definitief kwijt aan Puskás Akadémia

Adzic is van nature een linksbuiten en vermoedelijk de opvolger van Slagveer, die eerder dinsdag naar het Hongaarse Puskás Akadémia. Een paar uur later is de opvolger van hem dus al gepresenteerd, al moeten ze nog even wachten voordat hij ook kan debuteren. Komend weekend is hij sowieso nog niet speelgerechtigd voor de Drentenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen