Clubloze Basacikoglu vindt verrassend onderdak in Turkse top

21 januari 2020, 11:05

Een opmerkelijke transfer voor Bilal Basacikoglu. De 24-jarige buitenspeler (op archiefbeeld) heeft namelijk onderdak gevonden bij Trabzonspor, de huidige nummer drie van de Süper Lig. Hij heeft dinsdag getekend tot het einde van het seizoen, met een optie op twee extra jaren.

De overstap kan opmerkelijk worden genoemd, aangezien Basacikoglu sinds 10 december zonder club zat. Toen werd zijn verbintenis bij Kayserispor ontbonden na een conflict. 'Ik heb alles wat ik kon gedaan voor de club. Totdat ik voelde dat de club de steun aan mij introk', schreef de oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord toen in een verklaring. 'Ik ben ergens vals van beschuldigd. Er zijn nog meer dingen gebeurd die niet naar buiten zijn gekomen, maar ik wil niet over negatieve dingen praten terwijl de club zich in deze situatie bevindt', doelde hij op de strijd tegen degradatie. Zijn oude club staat inmiddels laatste.

In de periode voor het ontbinden van zijn contract maakte Basacikoglu al nauwelijks indruk bij de Turkse laagvlieger. Hij speelde dit seizoen elf duels waarin hij niet scoorde. Vorig seizoen kwam hij tot 22 wedstrijden waarin hij eveneens geen enkel doelpunt maakte. De buitenspeler heeft desondanks toch een mooie stap gemaakt naar de Turkse top. Trabzonspor nam deze week afscheid van Donis Avdijaj. De oud-speler van Willem II is vertrokken naar het Schotse Heart of Midlothian.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen