'Feyenoord: hoop op Bozenik, Van der Heijden niet naar Twente'

'Feyenoord: hoop op Bozenik, Van der Heijden niet naar Twente'

21 januari 2020 – Feyenoord blijft hopen op de komst van Robert Bozenik. Rondom de Slowaakse spits is een waar transfercircus opgetuigd. Niet alleen Feyenoord heeft belangstelling voor de aanvalsleider van MSK Zilina. Ook andere clubs blijven in de race voor de achtvoudig international van SlowakijeVolgens het Algemeen Dagblad denkt de Rotterdamse clubleiding dat Bozenik de ene dag in de startblokken staat het vliegtuig naar Nederland te nemen, de volgende dag lijken andere clubs de beste papieren te hebben. Onder meer Hamburger SV en CSKA Moskou zouden op het vinkentouw zitten. BILD meldde afgelopen weekend dat CSKA zes miljoen euro wil neerleggen en daarmee favoriet is.

Desondanks geeft Feyenoord de hoop niet op. Dick Advocaat heeft er dolgraag een tweede spits bij. Voorlopig blijft Nicolai Jørgensen de enige in de selectie. Feyenoord ziet in de twintigjarige Bozenik ook iemand die in de toekomst voor kapitaal op het veld kan zorgen.

Van der Heijden
Het AD meldt ook dat de overgang van Jan-Arie van der Heijden naar FC Twente is afgeketst. De verdediger wil niet naar Enschede. Daarnaast staat Yassin Ayoub op het punt te tekenen voor Panathinaikos. Hij vertrekt zo goed als zeker naar de Griekse club.

Lees ook: 'Twente meldt zich voor overbodige Feyenoorder Van der Heijden'

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020

  3. dinsdag 7 april 2020