Gisteren gemist: PEC leent Strieder, Jong Ajax koploper en Pereiro

21 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 21 januari.

PEC huurt Strieder en heeft gewenste controleur binnen

PEC Zwolle heeft zich voor de rest van het seizoen verzekerd van Rico Strieder. De 27-jarige Duitser wordt voor de rest van dit voetbalseizoen gehuurd van FC Utrecht en is daarmee de eerste winterse versterking van de Zwollenaren.

Jong Ajax lost Cambuur af als koploper, malaise Roda houdt aan

Jong Ajax is de nieuwe koploper van de Eerste Divisie. Het elftal van Mitchel van der Gaag klopte maandagavond hekkensluiter FC Dordrecht (2-0) en profiteerde daarmee optimaal van de nederlaag die SC Cambuur vrijdag leed bij TOP Oss. Roda JC wist voor de tiende keer op rij niet te winnen. De nummer zestien verloor op bezoek bij Jong FC Utrecht (2-1)

Atalanta na pijnlijke bekeruitschakeling ook onderuit tegen SPAL

Atalanta Bergamo heeft maandagavond dure punten laten liggen in de Serie A. Na de pijnlijke uitschakeling tegen Fiorentina vorige week ging het elftal met Marten de Roon en Robin Gosens in eigen huis nog pijnlijker onderuit tegen hekkensluiter SPAL (1-2). Andre Petagna en Mattia Valoti maakten de openingstreffer van Josip Ili?i? ongedaan.

'Pereiro weigert Cincinnati en is nog altijd PSV'er'

Het is PSV nog altijd niet gelukt om Gastón Pereiro te slijten. De Uruguayaan heeft een aflopend contract en leek deze winter naar FC Cincinnati te vertrekken, maar die deal gaat volgens De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad niet door. Pereiro en zijn zaakwaarnemer Paco Casal zitten dwars. Het is niet de eerste keer dat een transfer van Pereiro niet doorgaat.

'Excelsior meldt zich bij Feyenoord voor huur Burger'

Wouter Burger staat in belangstelling van Excelsior. De Kralingers hebben bij Feyenoord geïnformeerd om de middenvelder te huren, meldt het Algemeen Dagblad. Van de achttienjarige middenvelder is bekend dat hij Feyenoord tijdelijk mag verlaten.

Willem II strikt middenvelder Saglam van VfL Bochum

Willem II heeft Görkem Saglam aangetrokken. De Tilburgers nemen de Duits-Turkse middenvelder over van VfL Bochum. De 21-jarige speler tekent voor tweeënhalf seizoen, meldt Willem II. "Görkem is een aanvallende middenvelder met een goede techniek en continu overzicht over wat er om hem heen gebeurd", aldus Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen