Oud-Troost-collega Baan niet positief: "Hij zat vaak op mijn stoel"

20 januari 2020, 23:55

Rob Baan heeft zich maandag niet al te positief uitgelaten over Sjaak Troost. Momenteel moet er duidelijkheid komen over de positie van Troost bij de Rotterdammers – keert hij wel of niet terug in de Raad van Commissarissen, dat is de vraag -, maar hij werkte eerder in De Kuip ook al samen met Baan. "Onze relatie was niet geweldig. Hij zat vaak op mijn stoel en bemoeide er zich mee achter mij om."

Dat vertelde hij tijdens de uitzending van FC Rijnmond. Destijds (tussen 1998 en 2003) was Baan eveneens technisch directeur bij de Rotterdammers, in die tijd was Troost werkzaam commercieel directeur. "Hij werd door Van den Herik (voormalig voorzitter) ook ineens bij het scoutingsteam gezet. Als je een beetje een eerlijke vent bent, doe je dat niet", zei Baan over zijn voormalige collega, die zich als commercieel directeur dus bemoeide met de technische zaken.

Lees ook: 'Troost weet over twee weken zijn toekomst bij Feyenoord'

"Het aanstellen van een interim-technisch directeur was geen sterke zet", erkende Baan, die de huidige mensen in De Kuip vooral het vertrouwen wil geven in plaats van er vooraf over te oordelen. Of Troost als interim-technisch directeur goed gehandeld heeft de laatste maanden, wil Baan niet te hard over oordelen. "Dat kun je van buitenaf eigenlijk niet zeggen. Maar zijn start, de soap rondom Tapia, was ongelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen