Matavz is deze zomer transfervrij: "Amerika is een mooi land"

20 januari 2020, 20:01

Tim Matavz lijkt deze zomer van zijn transfervrije status te willen genieten. De Sloveense spits van Vitesse maakte zaterdagavond twee goals tegen Fortuna Sittard, zet zich daarmee in de schijnwerpers, maar lijkt deze winter niet te willen vertrekken uit Arnhem.

In gesprek met De Gelderlander blikt de ervaren aanvaller (31), die sinds juni 2017 na vertrek bij FC Augsburg voor Vitesse speelt, terug op het gewonnen duel in Limburg. "Vitesse wil Europa in. We moeten zeker de play-offs bereiken. Dan leveren de goals een belangrijke overwinning op. Voor mij persoonlijk is dit ook lekker. Ik sta in de spits voor de doelpunten. En ja, dat is op de transfermarkt dan ook weer van waarde."

Naar eigen zeggen verwacht Matavz niets meer in de winter. Hij heeft ook geen voorkeur voor een nieuwe bestemming, sluit een nieuw contract bij Vitesse ook niet uit, maar neigt toch naar een vertrek. "Amerika is een mooi land. Een nieuw aanbod van Vitesse? Ik sta open voor elk goed bod. Maar van Vitesse ligt er niets. En ik bepaal het beleid van Vitesse niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen