Guardiola geeft PL-strijd op: "Ons doel is om tweede te worden"

20 januari 2020, 18:09

Pep Guardiola heeft zich definitief neergelegd bij de titelwinst van Liverpool. De lijstaanvoerder van de Premier League heeft in de competitie liefst zestien punten voorsprong op naaste 'belager' Manchester City, dat ook nog een duel meer heeft gespeeld.

Afgelopen zondag liep Liverpool wederom uit op de concurrentie, want Manchester City verspeelde thuis punten tegen Crystal Palace en Leicester City verloor bij Burnley. Liverpool was in eigen huis te sterk voor Manchester United. Manchester City-manager Guardiola is duidelijk over de titelstrijd. Die is er volgens hem namelijk niet meer.

"We kunnen er niet omheen dat Liverpool buitengewoon goed is als je kijkt naar het voetbal en de resultaten. Ons doel is om tweede te worden en ons te verbeteren voor de knock-outwedstrijden die we in de andere toernooien moeten spelen", vertelt hij aan Engelse media. Voor City is de enige manier om het seizoen te redden de winst van Champions League. City neemt het in de achtste finales op tegen Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen