Officieel: RKC Waalwijk neemt Van der Venne over van GAE

Officieel: RKC Waalwijk neemt Van der Venne over van GAE

20 januari 2020 – RKC Waalwijk heeft zich voor de derde keer deze maand weten te versterken. De 27-jarige middenvelder Richard van der Venne komt over van Go Ahead Eagles. RKC strikte eerder Tijani Reijnders (AZ) en Stefan Velkov (FC Den Bosch). De volgende transfer zat al in het vat. Van der Venne moest maandag alleen de medische keuring nog doorstaan. "Richard is een speler die we al langere tijd op het oog hadden", reageert RKC-directeur Frank van Mosselveld op de officiële kanalen. "Met zijn loopvermogen, diepgang en scorend vermogen heeft hij bij TOP Oss en Go Ahead Eagles bewezen van grote waarde te zijn. Een speler die met zijn strijd en passie past bij onze club."

Van der Venne was vorig seizoen nog trefzeker in het sensationele promotietweeluik tussen Go Ahead Eagles en RKC. Voor de club uit Deventer kwam de Ossenaar 62 keer in actie. Daarin scoorde Van der Venne negentien keer en bereidde hij twaalf doelpunten voor. Zijn profcarrière begon bij TOP Oss. 

Go Ahead Eagles anticipeerde snel op het vertrek van Van der Venne. De Eerstedivisionist haalde Soufyan Ahannach naar De Adelaarshorst

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 8 augustus 2020

  2. vrijdag 7 augustus 2020