Go Ahead haalt Ahannach, Eindhoven trekt Amevor aan

Go Ahead haalt Ahannach, Eindhoven trekt Amevor aan

20 januari 2020 – Go Ahead Eagles heeft zich voor de rest van dit seizoen versterkt met Soufyan Ahannach. De aanvallende middenvelder is in principe de vervanger van Richard van der Venne, die op weg is naar RKC Waalwijk. In Deventer wordt hij herenigd met trainer Jack de Gier, met wie hij eerder samenwerkte bij Almere City FC, en hij komt over voor een half jaar. "In de zomer was er al contact met de club, maar van een transfer is het toen niet gekomen. Na enkele gesprekken met de trainer klikte het direct weer", aldus Ahannach. "Dat heeft mij doen besluiten om weer terug te komen. Ik ben blij dat ik weer met hem kan samenwerken en ook met assistent-trainer Marco Heering. We hadden daar een fantastische tijd en ik hoop weer op veel vertrouwen van de trainers."

Lees ookRKC Waalwijk gaat zich versterken met Van der Venne

Kowet is momenteel met twintig ongeslagen duels achtereen in de Eerste Divisie bezig aan een fantastische reeks, ondanks dat het Van der Venne in principe kwijtraakt aan RKC Waalwijk. Ahannach was eerder actief bij Sparta Rotterdam, Royale Union Saint Gillis, Brighton & Hove Albion en dus Almere City, waar hij zijn transfer naar de Premier League-club afdwong. 

FC Eindhoven haalt Amevor
Ook FC Eindhoven versterkte zich maandag met een nieuwe speler: Mawouna Amevor (28) tekent een contract voor één jaar bij de Eerste Divisie-club. Eerder speelde hij voor onder andere FC Dordrecht, Go Ahead Eagles en Notts County. Hij trainde al enkele weken mee bij Eindhoven, waar technisch manager Marc Scheepers blij is met zijn aanwinst. "Hij is een welkome versterking voor onze jonge ploeg, met zijn ervaring kan hij jonge spelers sturen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 1 april 2020

  2. dinsdag 31 maart 2020