Heraclied Czyborra staat voor transfer naar Atalanta

20 januari 2020, 12:24

Heracles Almelo gaat Lennart Czyborra kwijtraken aan Atalanta Bergamo. De twintigjarige linksback is in gesprek om tot een akkoord te komen. Als de onderhandelingen slagen, vertrekt de Duitser nog deze week naar de Champions League-debutant. Naar verluidt vangt Heracles zo'n vier miljoen voor Czyborra.

"We hebben Lennart toestemming gegeven om tot een akkoord te komen met de andere club", aldus technisch manager Tim Gillissen tegen de Tubantia. Hij wil overigens niet bevestigen dat het om Atalanta gaat. Italiaanse media zijn daar wel zeker van. Czyborra moet de stand-in worden van Robin Gosens, die in 2017 Heracles verruilde voor Atalanta.

Czyborra kwam in 2018 over vanuit de jeugd van Schalke 04 en heeft zich volop ontwikkeld bij Heracles Almelo, voor wie hij dit seizoen 21 keer in actie kwam. Daarin scoorde hij twee goals en gaf hij drie assists. Gosens stapte op zijn beurt in 2017 over naar de Serie A-club en heeft zich daarin volop ontwikkeld en is dit seizoen een belangrijke kracht bij de Champions League-deelnemer: in de zestien duels dit seizoen, maakte hij zes treffers en gaf hij vier assists.

Atalanta heeft sowieso zeer goede ervaringen met spelers vanuit de Eredivisie. Naast Gosens werden ook Marten de Roon en Hans Hateboer naar Bergamo gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen