Vlap zit weer op de bank: "Ik was het er zeker niet mee eens"

20 januari 2020, 11:31   Bijgewerkt: 20 januari 2020, 11:36

De reserverol tegen Club Brugge kwam voor Michel Vlap als een verrassing. De Fries was in de voorgaande twee duels van Anderlecht nog basisspeler. Tegen Racing Genk maakte hij ook twee doelpunten. "Toen heb ik mijn naam weer op de kaart gezet", aldus de oud-speler van sc Heerenveen.

"Ik weet niet wat de reden van de trainer was om me vandaag op de bank te zetten, maar ik was het er zeker niet mee eens", zegt Vlap tegen het Friesch Dagblad. "Maar het is aan mij om me weer in de basis te spelen. Want daar hoor ik thuis."

Vlap moest het tegen Brugge doen met een invalbeurt van een aantal minuten. In dat korte tijdsbestek kon hij een nederlaag van Anderlecht niet voorkomen. Paars-wit moest met 1-2 buigen. "Dit was de eerste keer dit seizoen dat Club Brugge op een tegenstander stuitte die echt competitief aan ze was. Daar kunnen we verder mee."

Saillant: beide treffers van Brugge werden gemaakt door Hans Vanaken, recent ook herkozen als Belgisch voetballer van het jaar. Vlap wist bij zijn komt naar Anderlecht nog niet van zijn bestaan af. 'Zou Vlap Vanaken nu wel kennen?', klonk het zondag op social media. Vlap: "Dat moet kunnen. Kan ik best tegen. Dat is leuk. Toch?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen