'Willem II haalt met Saglam weer Duits jeugdinternational'

20 januari 2020, 10:39

Willem II gaat zich vermoedelijk in deze winterstop nog versterken met Görkem Saglam. De 21-jarige middenvelder beschikt komende zomer over een aflopend contract, maar mag deze winter al een transfervrije overstap maken naar Tilburg, aangezien hij dit seizoen nog geen minuten maakte namens VfL Bochum.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. Saglam, geboren in Gelsenkrichen, genoot zijn opleiding ook bij de 2.Bundesliga-club en speelde al dertig duels in de hoofdmacht, waarin hij tweemaal scoorde en tweemaal een assist gaf als aanvallende middenvelder. Dit seizoen heeft hij echter geen rol binnen de A-selectie, waardoor hij mag vertrekken.

Voor Willem II kan hij wellicht uitkomst bieden op het middenveld, dat met name in de breedte nog wel wat versterking kan krijgen. Met Jhonny Quinonez vertrok er deze winter namelijk een stand-in voor Adrie Koster, die momenteel met veel aanvallende middenvelders speelt. 

Saglam is zeker niet de eerste Duitse jeugdinternationals die de Tilburgers oppikken in de lagere divies van onze oostenburen. Uit de huidige selectie maakten Timon Wellenreuther, Vangelis Pavlidis en Mats Köhlert een vergelijkbare overstap naar Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen