Gisteren gemist: Setién wint bij Barça-debuut, ultimatum Pereiro

Gisteren gemist: Setién wint bij Barça-debuut, ultimatum Pereiro

20 januari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 20 januari.Tiki-taka goal Messi goed voor zege Barça in debuutduel Setién
Quique Setién is zijn klus bij FC Barcelona begonnen met een overwinning op Granada (1-0). De opvolger van Ernesto Valverde mocht Lionel Messi danken als maker van het enige doelpunt. De goal was schitterend, maar verder speelde Barça grotendeels niet zoals Setién uiteindelijk voor ogen heeft.

Pereiro krijgt ultimatum inzake transfer naar Cincinnati
De transfer van PSV'er Gaston Perreiro naar Cincinnati FC dreigt te mislukken. De Amerikanen hebben de speler en zijn invloedrijke zaakwaarnemer Paco Casal een ultimatum gesteld,  melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Vóór maandag 18.00 uur wil Cincinnati weten of de Uruguayaan de overstap maakt. Anders ziet de MLS-club af van Pereiro.

Van Marwijk: dagelijks bellen PSV'ers met Van Bommel
Nog dagelijks bellen spelers van PSV met hun voormalig trainer Mark van Bommel. Dat vertelde schoonvader Bert van Marwijk bij Rondo. "Het allerbelangrijkste is de relatie met jou spelers", weet de oud-bondscoach van het Nederlands elftal.

Van Dijk helpt Liverpool op weg naar zege op United
Liverpool is verder uitgelopen op de concurrentie. De koploper van de Premier League klopte Manchester United in de North West Derby: 2-0. Virgil van Dijk kwam als maker van de 1-0 op het wedstrijdformulier. De voorsprong op Manchester City is inmiddels opgelopen naar zestien punten.

Ronaldo laat Juve optimaal profiteren van misstap Inter
Juventus heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om de Italiaanse titel. De ploeg profiteert met de 2-1 overwinning op Parma optimaal van de misstap van concurrent Internazionale. Cristiano Ronaldo was andermaal de grote man met twee doelpunten. Matthijs de Ligt stond weer in de basis en speelde de gehele wedstrijd.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 24 februari 2020

  2. zondag 23 februari 2020