Unnerstall eerste keeper bij PSV: "Nu is het dan duidelijk"

Unnerstall eerste keeper bij PSV: "Nu is het dan duidelijk"

19 januari 2020 – Lars Unnerstall is de eerste keeper van PSV. Dat is na de wedstrijd tegen VVV-Venlo van zondagmiddag duidelijk geworden. De voorbije weken stond de keeperspositie bij PSV ter discussie, maar na het vertrek van Jeroen Zoet naar FC Utrecht is de Duitser de eerste keuze onder de lat in de ploeg van Ernest Faber."De keeperspositie is altijd een lastige situatie. Al helemaal omdat de nieuwe trainer had gezegd dat niemand zeker was van zijn plaats", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Nu is het duidelijk en kunnen we weer verder. Ik ben de eerste keeper van PSV. Voor mij is het wel prettig dat Jeroen Zoet is vetrokken, maar hij had van mij ook mogen blijven. Het maakt mij niet uit", sprak hij.

"Of deze wedstrijd extra druk met zich mee bracht voor mij? Nee, het was voor mij een normale wedstrijd. Ik moet gewoon laten zien wat ik kan, het is alleen jammer dat ik een tegengoal tegenkrijg. Ik kreeg het vrijdag te horen toen we met de keepers bij elkaar zaten. Zaterdag heeft de trainer het officieel bekend gemaakt." 

PSV speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen VVV-Venlo, door een laat doelpunt van Denzel Dumfries. De ploeg blijft hierdoor op de vierde plek staan, met één punt achterstand op nummer drie Willem II. Koploper Ajax staat twaalf punten voor. Donderdag speelt de ploeg in de KNVB Beker uit tegen NAC Breda. 


gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 24 februari 2020

  2. zondag 23 februari 2020