Van Marwijk: dagelijks bellen PSV'ers met Van Bommel

19 januari 2020, 21:34   Bijgewerkt: 20 januari 2020, 07:23

Nog dagelijks bellen spelers van PSV met hun voormalig trainer Mark van Bommel. Dat vertelde schoonvader Bert van Marwijk bij Rondo. "Het allerbelangrijkste is de relatie met jouw spelers", weet de oud-bondscoach van het Nederlands elftal.

"Hij wordt nog elke dag gebeld door spelers. Die vinden het verschrikkelijk dat hij weg is", vertelt Van Marwijk. "Toon (Gerbrands, red.) heeft zelf gezegd dat de druk uiteindelijk te groot werd. Maar waar kwam die druk vandaan? Niet van de fans, die hingen spandoeken voor hem op. Niet van de spelers, die bellen nog met hem. En in de kranten heb ik nergens gelezen dat hij weg moest."

Voor het falende aankoopbeleid van PSV beschouwt Van Marwijk zijn schoonzoon niet als hoofdverantwoordelijke. "In mijn ogen is hij veel minder schuldig dan de technisch directeur (John de Jong, red.). De coach kan spelers niet bekijken, hij is afhankelijk van de informatie die hij krijgt. Mark heeft echt met de vuist op tafel geslagen over een paar andere spelers. Die werden of konden niet worden gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen