Pardew bouwt verder: "Vrijdag zal team er weer anders uit zien"

Pardew bouwt verder: "Vrijdag zal team er weer anders uit zien"

19 januari 2020 – ADO Den Haag boekte zondagmiddag een zeer belangrijke overwinning ten koste van RKC Waalwijk. Het spel was dan misschien niet goed, nieuwe trainer Alan Pardew denkt op dit moment alleen maar aan het resultaat. "Dit is een grote opluchting", zei hij na afloop van de 2-0 overwinning."Ik ben een ervaren manager en ik zag dat mijn team wat nerveus was", zei hij in gesprek met FOX Sports. ADO kwam in de eerste helft op voorsprong, maar zakte ver terug in de tweede helft. RKC had veel balbezit en ADO kwam maar mondjesmaat aan voetballen toe. "In balbezit waren we slordig. Daar moeten we veel meer in brengen, maar dat weten ze ook. Dit team zal er op vrijdagavond anders uit gaan zien", zei hij.

ADO stond voorafgaand aan de wedstrijd maar twee punten voor op hekkensluiter RKC, maar neemt door deze overwinning in ieder geval afstand van de laatste plaats. "Er zat vandaag veel druk op. Een nieuwe manager en vier nieuwe spelers. Dat is altijd lastig. We hebben nu één overwinning in de tas. Onze verdedigende organisatie was vandaag in ieder geval briljant, maar we moeten door", zei hij.

ADO is door de overwinning geklommen naar plek zestien, met één punt achterstand op de veilige plek nummer vijftien. Aankomende vrijdag speelt ADO alweer de volgende belangrijke wedstrijd. Dan spelen de Hagenezen de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 februari 2020

  2. maandag 24 februari 2020