GAE door comeback twintig duels op rij ongeslagen

GAE door comeback twintig duels op rij ongeslagen

19 januari 2020 – Go Ahead Eagles heeft de wind behoorlijk in de zeilen in de Eerste Divisie. De formatie uit Deventer is goed op dreef en won zondag zeer knap na een 2-0 achterstand bij FC Den Bosch. Door een sterke comeback zegevierde Go Ahead met 2-3.Go Ahead begon absoluut niet sterk aan de competitiewedstrijd in Den Bosch. Al na 24 minuten keek het team van Jack de Gier tegen een 2-0 achterstand aan. Kevin Felida opende de score en vervolgens was ook Oussama Bouyaghlafen doeltreffend met een kopbal. Al snel kwam het antwoord van Martijn Berden: 2-1. Hij werkte binnen na een scherpe aanval van Go Ahead.

Richard van der Venne is dit seizoen vaak betrokken bij goals van Eagles en was na rust de man die in de vijftigste minuut de 2-2 maakte. Die goal bleek de stimulans voor Go Ahead om nog meer te halen. Mael Corboz sloeg toe en hielp Go Ahead met een schot in de zeventigste minuut aan de 2-3 voorsprong. Dat bleek ook de eindstand, ondanks dat Den Bosch via onder meer Ruben Rodrigues goede kansen kreeg. Gezegd moet worden dat ook Go Ahead voldoende mogelijkheden kreeg om de score verder uit te breiden.

Go Ahead staat nu zesde in de Eerste Divisie en is een lastig te kloppen ploeg. Het team verloor al sinds 30 augustus niet meer en is achttien competitieduels op rij ongeslagen. Inclusief de beker zijn het er zelfs twintig. Den Bosch bezet de elfde plaats.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 februari 2020

  2. maandag 24 februari 2020