Slot zeer reëel na nederlaag AZ: "We hebben terecht verloren"

19 januari 2020, 10:05

AZ ging zaterdag op eigen veld verrassend met 1-2 onderuit tegen Willem II en heeft daardoor nu twee keer op rij verloren. De Alkmaarders liepen in het mes terwijl ze in de eerste helft de bovenliggende partij waren. Arne Slot zag dat het in de tweede helft allemaal minder werd.

Volgens de trainer van de nummer twee van de Eredivisie was het niet goed genoeg aan de kant van zijn ploeg. "Aan de bal waren we veel slordiger dan normaal. Willem II zette ons maximaal en fanatiek onder druk. Ze dwongen daarmee af dat we fouten maakten", zegt de trainer tegen NH Sport. "Ik ben teleurgesteld, omdat we voor de winterstop verloren van Sparta. Dan wil je het thuis tegen Willem II rechtzetten."

Eerder dit seizoen speelde AZ in Tilburg gelijk tegen Willem II, nadat het in de eerste helft beter was geweest. Willem II knokte zich toen terug naar 1-1. "Het was een kopie van de laatste wedstrijden die we tegen Willem II speelden. Best wel een goede eerst helft, maar ergens in de wedstrijd komt er dan een breekpunt. Uit mochten we nog blij zijn met een gelijkspel en vandaag hebben we denk ik terecht verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen