Advocaat kritisch ondanks overwinning: "Moet beter"

19 januari 2020, 09:47   Bijgewerkt: 19 januari 2020, 09:53

Ondanks dat Feyenoord zaterdag vrij probleemloos met 3-1 van sc Heerenveen won, is Dick Advocaat niet helemaal tevreden. De trainer van de Rotterdammers vond dat zijn team naliet om in de tweede helft uit te lopen naar een ruime overwinning.

In het eerste bedrijf was Feyenoord zeer effectief voor het doel, maar dat was in de tweede helft niet zo. "De kansen die we kregen gingen er allemaal in. Het rendement in de eerste helft was geweldig, maar qua spel kan en moet het beter", zegt Advocaat tegen de NOS. "Als je 3-0 voorstaat, moet je zo'n wedstrijd helemaal naar je hand zetten. Dan moet je simpel uitlopen. We kregen daar ook wel kansen voor, maar die maakten we niet meer af."

Feyenoord stapelde in de tweede helft kans op kans, maar was niet effectief in de afronding. "Heerenveen heeft een goede ploeg met goede voetballers en ik vond ons vandaag ondanks dat we 3-1 hebben gewonnen, een beetje onrustig. Dat moet rustiger worden en ook wat overtuigender, laat ik het zo zeggen. We hadden kunnen uitlopen naar 4-1 of 5-1."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen