Gisteren gemist: Willem II stunt bij AZ, winst Feyenoord en Vitesse

19 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 18 januari 2020, 23:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 18 januari.

Willem II stunt ook bij AZ en geeft ongeslagen serie een vervolg

Het droomseizoen van Willem II duurt voort. Na overwinning op PSV en Ajax moest ook AZ eraan geloven. In Alkmaar werd het 1-3 voor de Tilburgers. AZ had het beste van het spel in de eerste helft en kwam via Oussama Idrissi op voorsprong. Willem II kwam in de tweede helft beter voor de dag en AZ werd slordiger. Mats Köhlert strafte defensief geklungel af. Vangelis Pavlidis en Mike Trésor Ndayishimiye maakten het Tilburge feestje compleet.

Effectief Feyenoord rekent eenvoudig af met Heerenveen

Feyenoord heeft zaterdagavond een aanval van sc Heerenveen afgeslagen. De Rotterdammers waren in de eigen Kuip bijzonder effectief en wonnen uiteindelijk gemakkelijk met 3-1. Zodoende opent het elftal van Dick Advocaat de jacht op nummer drie PSV, terwijl de Friezen achterblijven en vooalsnog niet verder komen dan de bovenkant van de middenmoot.

Spaanse media vergelijken Luuk de Jong met 'de echte' Ronaldo

Luuk de Jong heeft indruk gemaakt tijdens de verloren uitwedstrijd van Sevilla op bezoek bij Real Madrid (2-1). De Nederlander scoorde, zag een goal op discutabele wijze afgekeurd worden en krijgt de complimenten van de Spaanse media.

Baggerseizoen van Napoli duurt voort na verlies tegen Fiorentina

Napoli is helemaal niets opgeschoten met het ontslag van Carlo Ancelotti. De ploeg uit Napels bakt er ook onder leiding van Gennaro Gattuso vrij weinig van en ging zaterdagavond pijnlijk onderuit tegen Fiorentina, in eigen huis: 0-2.

Eenvoudige zege Vitesse in Sittard bij rentree Sturing

Edward Sturing is zijn vijfde (!) dienstverband als hoofdtrainer van Vitesse goed begonnen. Op bezoek bij Fortuna Sittard hadden de Arnhemmers zaterdagavond even de tijd nodig om hun draai te vinden, maar dankzij treffers van Oussama Tannane en Tim Matavz werd in het kwartier voor rust een ruime voorsprong bewerkstelligd. In het tweede bedrijf deed Matavz opnieuw een duit in het zakje, waarna Amadou Ciss nog iets terug deed namens Fortuna (1-3).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen