Newcastle verslaat in slotfase Chelsea, zorgen om Willems

18 januari 2020, 20:29

Newcastle United heeft het duel met Chelsea dat vooral in het teken stond van een zware blessure voor Jetro Willems met 1-0 gewonnen. In de 94e minuut scoorde Isaac Hayden de winnende goal, maar het zal vooral gaan over de blessure van de Nederlander.

Het duel werd al vroeg ontsierd door een ogenschijnlijk zware knieblessure voor Jetro Willems. De 25-jarige linksback verstapte zich en kermde van de pijn. Het zou niet de eerste zware knieblessure voor Willems zijn, want in het seizoen 2015/2016 miste hij als speler van PSV een groot deel van het seizoen. De huurling van Eintracht Frankfurt werd afgelost door Matt Ritchie.

Newcastle wist nauwelijks gevaarlijk te worden op St. James Park. De nummer dertien van de Premier League zag dat Chelsea het duel dicteerde, maar hield ook zonder al te veel moeite de nul in eigen huis. Tammy Abraham was tien minuten voor tijd bijna de bejubelde man namens de gasten, maar zijn inzet werd door Ritchie op de doellijn tegengehouden.

In de slotfase was daar uit het niets Hayden, die luttele secondes voor het laatste fluitsignaal de winnende produceerde. Chelsea blijft vierde en moet vrezen dat Manchester United weer mee gaat dingen om de vierde Champions League-plaats. Newcastle stijgt naar de twaalfde plaats en wint voor het eerst in vijf duels weer eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen