Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hattrick Immobile zorgt voor verlenging ijzersterke Lazio-reeks

Hattrick Immobile zorgt voor verlenging ijzersterke Lazio-reeks

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 januari 2020 – Dankzij een geweldig eerste kwart heeft SS Lazio het thuisduel simpel gewonnen van Sampdoria. De club uit de hoofdstad stond na twintig minuten al met 3-0 voor en deed het daarom de rest van het duel wat rustig aan, scoorde het nog wel een aantal keer: 5-0.

Een nieuwe zege betekende de elfde overwinning van Lazio op een rij. Een ongekende reeks, die de club op drie punten van koploper Juventus brengt. Net als zo vaak dit seizoen was spits Ciro Immobile de grote man. Hij maakte in korte tijd de 2-0 en 3-0, nadat Felipe Caicedo al na zeven minuten voor de openingstreffer zorgde.

Sampdoria, dat net boven de degradatiestreep vertoeft, kon alleen maar de schade beperken. Dat lukte slechts ten dele, want invaller Bastos en wederom Immobile scoorden in de tweede helft. Voor de spits betekende het alweer zijn 23e goal van dit seizoen in de Serie A. Karol Linetty deed nog wat terug, maar dat deerde Lazio nauwelijks.

Overigens eindigde Sampdoria het duel met tien man, na een rode kaart voor Julian Chabot. De ex-speler van FC Groningen en Excelsior kreeg een directe rode kaart na het neerhalen van invaller Bobby Adekanye.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd