Real Madrid met Benzema, maar zonder aanvallend kwintet

17 januari 2020, 19:56

Real Madrid moet het komend weekend stellen zonder de nodige aanvallend ingestelde voetballers. Trainer Zinedine Zidane heeft onder andere Gareth Bale, James Rodriguez en Eden Hazard om uiteenlopende redenen niet meegenomen voor het treffen met Sevilla. Karim Benzema is wél weer terug in de selectie.

Van Hazard wordt verwacht dat hij pas begin februari weer terug is, terwijl James Rodríguez ook nog altijd ontbreekt. Hoewel hij eind vorig kalenderjaar wel weer fit leek na zijn blessure, is hij nog altijd niet teruggekeerd bij de eerste selectie. Dat sterkt de geruchten van een breuk met trainer Zidane en een winterse transfer. Dat geldt ook voor Bale, die al langere tijd geen goede relatie onderhoudt met de Fransman.

De Welshe aanvaller trainde de hele week weliswaar 'gewoon' mee bij De Koninklijke, maar ontbreekt in de selectie van Real Madrid. Buitenspeler Marco Asensio ligt al het gehele seizoen uit de roulatie, terwijl Mariano Díaz ook ontbreekt voor het treffen met Sevilla. Daarnaast is ook Sergio Ramos niet beschikbaar voor Zidane bij de Spaanse topper. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen