Fraser realistisch: "Eens in de honderd jaar win je van Ajax"

17 januari 2020, 16:34

Sparta hervat de competitie zondagmiddag met een uitwedstrijd tegen koploper Ajax. Trainer Henk Fraser weet hoe goed de ploeg uit Amsterdam is en stelt dat zijn ploeg realistisch moet zijn. "Eens in de honderd jaar win je in Amsterdam", sprak hij over dat duel.

Dat Sparta kan winnen van topploegen liet het in de laatste wedstrijd voor de winter zien. AZ werd op Het Kasteel met 3-0 naar huis gestuurd. "We moeten wel weten waar we vandaan komen.", zei hij in gesprek met Rijnmond. "Ploegen als Real Madrid, Valencia, Chelsea, Juventus, PSV en Feyenoord het daar verdomd moeilijk hebben, dus wij moeten wel weten waar we staan. We gaan onze huid zo door mogelijk verkopen, dat lijkt me logisch. Eén keer in de 100 jaar win je van Ajax, één keer in de tien jaar krijg je een flink pak slaag. Het is aan ons om ergens voor te gaan."

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft was voor Fraser in ieder geval prima. Ook sluit hij niet uit dat er nog wat gaat gebeuren op de transfermarkt voor Sparta. "We hebben een uitstekend trainingskamp gehad. We hebben goede voorwaarden gecreëerd voor de tweede seizoenshelft", zei hij. "Ik verwacht overigens nog wel wat beweging op de transfermarkt. Voor Dervisoglu is het afwachten vanuit Engeland, dat weten we niet. Het ligt aan Brentford. We hebben nog zestien finales, met waarschijnlijk blessures en schorsingen. Daar moeten we op voorbereid zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen