García: "We willen laten zien dat we in de Eredivisie willen blijven"

17 januari 2020, 14:55

FC Twente is klaar voor de herstart van de Eredivisie. Trainer Gonzalo García heeft zijn ploeg de voorbije tijd klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft. Met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen hervatten de Tukkers zaterdag de competitie.

"Groningen heeft een sterke ploeg, met veel individuele kwaliteiten. Ze kunnen fysiek en met de nodige agressie spelen", vertelt García, die een moeilijke wedstrijd voor zijn team voorspelt. "Maar wij werken er met een goed gevoel naartoe. We hebben het gevoel dat de jongens fysiek en mentaal hersteld zijn. De tweede helft van het seizoen gaat beginnen en wij kunnen met ons spel en mentaliteit laten zien dat we in de Eredivisie willen blijven. Te beginnen zaterdag en de wedstrijden erna."

De trainer kan zaterdag een beroep doen op Giovanni Troupée, die voor een half jaar wordt gehuurd. "Het is goed dat hij bij de groep is. Giovanni kan ook offensief veel brengen. Een speler met diepgang en goede agressie, zoals wij met onze backs graag willen spelen", besluit García, die Paul Verhaegh en Wout Brama (beiden geblesseerd) en Calvin Verdonk (geschorst) niet kan inzetten.

FC Twente bezet de twaalfde plaats in de Eredivisie. De club uit Enschede veroverde tot nu toe negentien punten, vier meer dan nummer zestien VVV-Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen