Sturing vol vertrouwen: "Maar de Eredivisie is vrij onberekenbaar"

17 januari 2020, 14:33

Edward Sturing maakt zaterdag in het uitduel met Fortuna Sittard zijn officiële rentree als hoofdtrainer van Vitesse. Wat betreft zijn opstelling heeft de coach weinig verrassingen in petto. Hij houdt vast aan de spelers die tijdens het trainingskamp startten tegen MSV Duisburg (3-1 verlies).

Dat meldt zowel Omroep Gelderland als De Gelderlander. Voor Oussama Tannane betekent het dat hij zijn rentree in de basis maakt. Hij lag er voor de winterstop een tijdje uit. Nouha Dicko speelde op zijn plaats, maar belandt nu op de bank. Sturing kan in Sittard geen beroep doen op de geblesseerden Eli Dasa, Hilary Gong en Charly Musonda.

De voorbije weken twee weken heeft Sturing zijn ploeg klaargestoomd voor de hervatting van de Eredivisie. De trainer vindt dat Vitesse 'in principe' moet winnen bij Fortuna. "Maar Fortuna verliest weinig thuis en de eredivisie is vrij onberekenbaar. Je ziet vaak verrassingen en ploegen liggen dicht bij elkaar. We zullen volle bak moeten spelen, maar als je van tevoren weet dat je gaat winnen zou het ook niet interessant zijn", laat hij weten aan Omroep Gelderland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen