Alles zit tegen bij Werder Bremen: trainer Kohfeldt geblesseerd

17 januari 2020, 13:23

Het zit Werder Bremen niet mee. De club van Davy Klaassen gaat de tweede seizoenshelft in als nummer zeventien van de Bundesliga en kampt met veel blessuregevallen. Alsof dat nog niet vervelend genoeg is, is nu ook trainer Florian Kohfeldt geblesseerd uitgevallen.

De oefenmeester van Werder liep bij een ongeval in zijn huis een breuk in zijn voet op. Hij was daardoor niet in staat om deze week op het trainingsveld te staan. Zijn assistenten namen de honneurs waar en zochten de coach thuis op om het strijdplan voor het duel met Fortuna Düsseldorf door te nemen.

"'Flo' heeft veel pijn, hij kan geen training geven", vertelt technisch directeur Frank Baumann. "Hij heeft bedrust voorgeschreven gekregen. Hij komt vrijdagavond wel naar het spelershotel toe om de wedstrijdbespreking te doen. Hij zal zaterdag ook wel gewoon op de bank zitten."

De wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf is direct zeer belangrijk voor Werder. Die ploeg staat een plaats boven Werder met een punt meer. De ploeg uit Bremen kan bij winst goede zaken doen, maar sloot de eerste seizoenshelft zeer teleurstellend af met vier nederlagen op rij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen