Llonch lijkt te blijven: "Girona niets meer van zich laten horen"

17 januari 2020, 09:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt erop dat Pol Llonch ook de komende maanden in Tilburg is te bewonderen. Girona probeerde onlangs de 27-jarige middenvelder los te weken bij Willem II, maar een eerste bod van de Spaanse club werd afgewezen. De nummer zes van de Segunda División heeft daarna geen nieuwe poging gewaagd.

Adrie Koster gaat ervan uit dat Llonch niet terugkeert naar zijn oude club. "Voor Pol Llonch is wel serieuze interesse geweest, maar na een bod heeft Girona niets meer van zich laten horen. Natuurlijk ga je de dagen nadat het is afgeketst met zo'n jongen zitten. Llonch wilde er best graag heen, maar heeft het nu helemaal afgesloten. Hij wil presteren met Willem II. Ik verwacht niet dat Girona nog een poging gaat wagen", aldus de trainer tegenover het Brabants Dagblad.

Andere grote uitgaande transfers hoeven bij Willem II deze maand ook niet te worden verwacht. "Je kunt nooit iets uitsluiten. De kans dat er bij ons mensen weggaan is niet zo groot, denk ik. Ik ga er in elk geval van uit dat we deze formatie bij elkaar kunnen houden. Het kan zijn dat er jongens verhuurd worden. Maar van de kern van vijftien waarmee we voor de winter de meeste wedstrijden speelden, verwacht ik dat er niemand vertrekt", stelt Koster.

Lees ookKoster wil met Willem II status als angstgegner AZ onderstrepen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen